_Driving your interests

Nieuws

Ontdek het laatste nieuws over ATL Renting.

13 juni 2024

Welkom DAF truck #2000!

Wie vanaf 13 juni een rit maakt over de E313 in België, zal zonder het zelf te beseffen getuige worden van een historisch moment in de Europese transportgeschiedenis. De Nederlandse vrachtwagenfabrikant DAF levert voor de 2000ste keer een vrachtwagen bij ATL Renting, een ware mijlpaal in onze bestaansgeschiedenis. Deze 2000ste truck werd vanuit Eindhoven naar onze hoofdzetel in Tessenderlo gereden waar het een tijdlang uitgebreid te bezichtigen is.

Stukje transportgeschiedenis naast E313

Automobilisten hoeven niet eens hun wagen uit om de 2000ste truck live te zien. Het exemplaar kreeg een prominente plek in het wagenpark van ATL Renting in Tessenderlo waarbij het goed zichtbaar is voor het doorrijdend verkeer op de E313. Zo kunnen bestuurders simpelweg vanuit de wagen een stukje transportgeschiedenis meepikken.

De medewerkers van ATL Renting werden bij de levering door DAF getrakteerd op een heerlijke slagroomtaart. Voor de bestuurder van deze 2000ste DAF was er een leuke goodiebag met DAF gadgets.

“Zowel de kwaliteit als de service zijn doorslaggevend bij onze keuze voor DAF. Dankzij het Europees DAF Service Partner Netwerk kunnen we onze klanten de beste ondersteuning op de markt aanbieden.”- Koen De Coninck (ATL Renting)

Bekroning van partnership

Dat DAF een 2000ste truck aan ATL Renting levert, komt uiteraard niet uit de lucht vallen. We hebben immers al jaren een hechte samenwerking met de Nederlandse fabrikant. Al sinds de lancering van de nieuwste brandstofbesparende generatie DAF, namen we honderden vrachtauto’s van het merk in onze vloot om ze uit te lenen aan transportbedrijven uit heel Europa. Zo getuigt Koen De Coninck (ATL Renting)“Zowel de kwaliteit als de service zijn doorslaggevend bij onze keuze voor DAF. Dankzij het Europees DAF Service Partner Netwerk kunnen we onze klanten de beste ondersteuning op de markt aanbieden.” Het gevolg van deze intense samenwerking is een stevig marktaandeel in de Europese transportsector waar beide partijen de vruchten van plukken.

Op zoek naar een truck of een ander transportmiddel voor jouw bedrijf?
Kom eens langs of stuur een mailtje. We helpen je met veel plezier verder.

© All rights reserved | ATL Renting bv | Vaccaweg 1 - 4751 GZ Oud Gastel, Nederland | | Branded by MENTALL |